Privacy verklaring www.3Stones.info

Persoonsgegevens die worden verwerkt

3Stones kan persoonsgegevens over u verwerken, omdat u deze zelf bij het invullen van een reserveringsformulier op de website heeft verstrekt.
Hierbij worden uw naam, telefoonnummer en e-mailadres verwerkt.

Waarom 3Stones persoonsgegevens vraagt

3Stones verwerkt uw persoonsgegevens om uw reservering af te handelen.
U krijgt altijd een bevestiging van uw reservering, per mail of telefonisch.

Waar uw gegevens worden bewaard

Uw persoonsgegevens, ingevuld om een reservering te maken, worden bewaard in een beveiligde database die gehost is bij Flexwebhosting. De gegevens worden ook per (beveiligde) mail naar 3Stones gestuurd.

Hoe lang uw gegevens worden bewaard

3Stones bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is.
Mails met gegevens worden verwijderd nadat de reservering is verwerkt, de gegevens in de database worden maandelijks gewist.

Delen van persoonsgegevens met derden

3Stones verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies en social media

Op www.3stones.info worden geen bezoekgegevens bijgehouden.
3Stones gebruikt geen zogenaamde ‘third-party cookies’. Wel wordt er een cookie gezet om uw voorkeurstaal te onthouden. Aan deze cookie is geen enkele persoonlijke informatie gekoppeld.
3Stones gebruikt geen social media plugins.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
U kunt hiervoor een verzoek indienen via mail@3stones.info.
U heeft tevens de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

3Stones neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
www.3stones.info maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wenst over de beveiliging van door 3Stones verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via mail@3stones.info.

www.3stones.info is een website van 3Stones Keniaans Restaurant

Wij zijn als volgt te bereiken:
3Stones Keniaans Restaurant
Laan van Meerdervoort 46a
2517 AM Den Haag
070 360 8761
mail@3stones.info

KvK Haaglanden 27290935
BTW NL 8161.55.070.B.01.6270