Kenia staat bekend om haar natuurparken met wilde dieren, de witte stranden en de kleurrijke cultuur. Er zijn 60 verschillende talen en 40 verschillende stammen, die allemaal hun eigen gewoontes hebben. Met deze diversiteit barst Kenia van de heerlijke recepten en verrassende smaken. Eigenaressen Gigi en Priscillah nodigen u uit voor een culinaire safari in 3Stones Keniaans Restaurant.

3Stones Restaurant is een plek waar gasten kunnen genieten van heerlijk Keniaans eten in een bruisende Afrikaanse sfeer. Het eten wordt geserveerd op een groot dienblad, waarop diverse hand gemaakt schaaltjes staan met verschillende gerechten. Dit wordt in het midden van de tafel neergezet en biedt de mogelijkheid om elkaars eten te proeven. In het Afrikaanse decor met de levendige muziek op de achtergrond, is 3Stones de perfecte locatie om te genieten van de Keniaanse keuken.

Gastvrouw Priscillah en chef Gigi dragen kleren met een Afrikaans accent. De servetten en tafelkleden zijn handgemaakt en er is gebruik gemaakt van Maasai stof en andere Afrikaanse stoffen om de sfeer compleet maken.

Bij mooi weer is ons terras open!